Info CV Autonoom Theater Workshop Nieuws Links Filmpjes Contact
Links
 ReliefARTReliefART geeft twee dimensionale werken een extra dimensie
 
 KVH&O BoterhalDe Boterhal is een kunstcentrum gevestigd in het voormalige Sint Jans Gasthuis in Hoorn. De Boterhal fungeert als thuishaven en tevens de expositieruimte van de Kunstenaarsvereniging Hoorn & Omstreken. De leden van de vereniging organiseren er tentoonstellingen met eigen werk en met werk van andere veelbelovende kunstenaars.
 
 theaterschipEen theaterschip waar acteurs en publiek hun interesse en passie voor theater kunnen delen.
 
 jeugd theater werkplaatsjeugdtheaterwerkplaats is een jeugdtheatergezelschap en maken theater voor iedereen vanaf 4 jaar. Ze komen uit Alkmaar, maar spelen door heel Nederland.
 
 Port betaaldPort Betaald is in 1998 opgericht door vier enthousiaste amateurspelers en brengt jaarlijks in wisselende bezetting een productie ten tonele.
 
 stichting nachtwerkStichting Nachtwerk: Initator / Producent van Culturele Projecten
 
 het gezelschapTheatergroep het Gezelschap maakt het professionele, nieuwe en gevestigde theatermakers mogelijk om met multidisciplinaire teams hoogwaardige voorstellingen te maken, waarin dramaturgie, choreografie, dans, muziek, (audio visuele) techniek en West-Friese amateurspelers elkaar vinden.
 
 Sanne Slootemakerspeelster/maakster in kinder(straat)theater en kinderwebwinkel
 
 KunststellingMagazijn voor hedendaagse kunst. Kunst in wonen in kunst.
 
 STT productiestheatergezelschap in Zwolle en omgeving
 
 kunst tot de nachtMet Kunst tot de Nacht start in het hart van Alkmaar het nieuwe culturele seizoen. Zeventien culturele instellingen zetten hun deuren gratis open en laten naast wat zij altijd gewoon zijn te doen iets bijzonders zien. Een wervelende, veelzijdige, bijzondere avond die tot in de kleine uurtjes door kan gaan.
 
 karen Beenspoppenmaakster voor theater
 
klik het plaatje om te sluiten